Nejnovější recenze ze sekce Držáky na mobily
- Držák využívám pro uchycení telefonu na řídítkách mého skůtříku, když používám navigaci. Spokojenost maximální.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s držákem maximálně spokojen. Přejeme Vám hezký den. :)
Výrobek vyhovuje pro natáčení aktivních rybářských videí třeba(muškaření). Pro lepší dotažení a stabilitu hlavního kloubu doporučuji dokoupit pérovou podložku a navléci jí na utahovací šroub, který se pak lépe dotáhne, vylepšení za kačku :-)
- toto jsem nekupovala
tento produkt jsem nekupovala
- Montáž na kolo bez problémů, funkčnost ověřím.
spokojenost, dobře drzi
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Přejeme příjemný den.:-)
Lehký,ale zdá se být křehký. Připevnění na řídítka na závit není ideální - horší přístupnost, dlouhý závit, malá a hladká utahovací hlava. Asi by bylo lepší na gumu.
Připevnění držáku mobilu k základně nevypadá moc pevně, ale to prověří až delší používání.
Velkou předností je, že držák v podstatě vůbec nezakrývá displej mobilu.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu a hodnocení. Přejeme příjemný den.:-)
- Vše dle popisu.
levný, dostačující, spokojenost
Wozinsky WBHBK4
Přidáno: 25. června 2024
(naposledy upraveno 25. června 2024)
Zakoupeno v NET HIT.cz
Vše super,jednoduché,praktické..
B-Soul WP20
Přidáno: 19. června 2024
(naposledy upraveno 19. června 2024)
Zakoupeno v BezdratovePecky.cz
- Cena a myslím slušná kvalita
SP Connect Handlebar Mount 53121
Přidáno: 18. června 2024
(naposledy upraveno 19. června 2024)
Zakoupeno v SP Connect CZ
- Snadná instalace
- Kvalita zpracování
Spokojen
- Silný magnet, perfektně drží!
- precizní zpracování
- bezpečné upnutí mobilu na řídítkách
- jednoznačně nejlepší držák
- jednoduchá montáž
Jsem moc spokojený, konečně vidím pořádně navigaci a další údaje při jízdě.
Těžko se hledají jiná slova než vynikající výrobek
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu, jsme nadmíru spokojeni s Vaším hodnocením. Přejeme Vám hezký den. :)
- Funguje jak má
- v cd slotu drží pevně
- magnet pro uchycení mobilu je silný
- překrývá rádio a spínač výstražných blikaček
Docela dobrý držák, zatím splňuje očekávání. Jezdím i mimo silnice a telefon nikdy nespadl. Spíše je potřeba naučit se grif na sundání telefonu z magnetu na konci cesty, aby se to nevyrvalo. Umístění v cd slotu je lepší než měly držáky do ventilační mřížky, protože vzduch topení/klimatizace nefouká přímo do mobilu. Obsluha je trochu o zvyk, mobil umístěný v cd slotu mi překrývá spínač blikaček (ten musí se sepnout od strany a ne zpředu) a částečně obsluhu rádia, ale jinak samá pozitiva. Je to zatím nejpevnější držák, který jsem vyzkoušela.
- Jednoduchá montáž a telefon drží při jízdě jako přibitý
- Super
- Mobilní telefon opravdu drží pevně i v terénu.
Nepříliš příznivá cena.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a přejeme příjemný den. :-)
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »