Nejnovější recenze ze sekce Držáky na mobily
- Pevný, kovový, jsem spokojený
- Nevím
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký zbytek dne. :)
Kupoval jsem tento držák podruhé, u původního sice telefon občas na nerovnostech z držáku spadnul ale většinu času byl OK. Tento kus má ale asi výrazně slabší magnety a telefon spadne na sebe menší nerovnosti třeba 5x cestou do práce. Vracím a zkusím nějaký jiný.
- Drží perfektně na silničce
- Perfektní
Schválně jsem bral tuhle větší variantu na 6,1 mobil - vleze pohodlně s klipovým pouzdrem, nejsou zakryté žádné senzory. Provedení pěkné a precizní, sice trošku masivnější, ale když to má vydržet, tak není zbytí. Samotné uchycení pouzdra na držák je pevné a stabilní - zasunout, pootočit a zacvaknout - odepnutí také rychlé. Viditelnost slušná, otázka co na přímém slunci. Montoval jsem na dva skútry na zrcátko (jinam to nejde) - u jednoho jsem však musel mírně zvětšit otvor uchycení, což bylo otázkou pilníku a pár minut času. Škoda, že u popisu nebylo s jakým uchycením je dodáváno, je tam jen že u jiné verze jsou dodávány M8 i M10... Trvanlivost ukáže až čas, zatím jsem však spokojen.
- Fixaci telefonu
- skvělá "třetí" ruka
- netuším
- Dělá, co má
- Skladný
- Dá se s ním v pohodě fotit bez sundávání
- Tento typ se nedělá ve větší verzi pro větší mobily
Super věc, pokud hledáte GPS na ruku, PIP Boy, nebo prostě chcete fungovat futuristicky a efektivně. Kvalita mi přijde větší než cena. Určitě stojí za ten menší obnos. Jakékoliv neduhy, které můžete zažít vyplývají daleko spíše z hmotnosti a velikosti vašeho mobilu než z výrobku jako takového. Doporučuji předem si vás mobil změřit.
- Pevně drží mobil.
Nožka na uchycení by mohla být trochu kratší.
dlouhé nabíjení,
Joyroom JR-ZS265u
Přidáno: 28. července 2024
(naposledy upraveno 28. července 2024)
Zakoupeno v JHMobil
- Spokojen
- Splňuje účel.
- Splňuje účel.
- Velmi kvalitní
Velký překvapení, funguje bezvadně.
Není co dodat. Konečně držák který se po utažení nehne a v kloubu opravdu drží. Telefon drží opravdu pevně a vyndává se opravdu super.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Roberte, děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu a přejeme příjemný den. :-)
- Kvalitně vyrobeno.
- Přední záchytná hrana je moc nízká. Tlustý odolný telefon tam nevložíte, protože se tam nevejde.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a přejeme hezký den.
Perfektní provedení.
- velmi dobře drží v otvoru pro CD
- snadná montáž
- Pevně drží a neotáčí se
- Telefon pevně drží a nevypadne ani při jízdě v terénu
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký den. :)
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »