Nejnovější recenze ze sekce Držáky na mobily
- vše v jednom
- prakticky
Jednoduchá montáž i demontáž, cca 15s
Kvalitní, pevný držák mobilu na kolo
- Otočný mechanismus je příliš volný a telefon se v držáku klepe. Stejná připomínka jako u předešlého uživatele.
- Telefon drzi pevne
- Pri prumeru riditek 32 se nasazuje kov na kov, nelze pouzit dodane vlozky. Muze dojitk poskozeni povrchu riditek
- velmi pevny
- Pekny
- je bytelný
- vleze se do něj i větší telefon
- je širší, takže když s ním jedu na kole, tak o něj lehce třu nohama.
- mohlo by být větší
Asi ok. Dávám tři hvězdičky.
jednoduchý, obyčejný, základní držák
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. :-) Přejeme pěkný den.
- super pevný
- dizajnový
Pěkný stojánek.
Naprostá spokojenost!!!
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste s držákem spokojený. :-) Přejeme příjemný den.
- minimalistický
- pevně drží mobil velmi elastickými silikonovými chapadly
- dá se snadno sundat pootočením o čtvrt kruhu
- silikonová chapadla držící mobil v rozích obrazovky brání pohledu i dotyku
- občas zmáčknou trvale ovládání hlasitosti mobilu
Super držák mobilu, používám ho už rok, teď jsem přikoupil další kusy ostatním členům rodiny.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste s držákem spokojený a přejeme mnoho hezkých výletů. Pěkný den. :-)
- Telefon krásně drží.
- bytelny
- funguje
- chytrý upínací mechanismus pro mobil
- malá hmotnost
- možnost otáčení
- nejde pevně uchytit na řidítka
- vůle mezi držákem a úchytem na řidítka
uchycení na řidítka je pomocí plastového pásku se "zuby", který stahuje plastová matice. Tedy výsledek je, že NEJDE pásek pořádně stáhnout kolem tyče řidítek, protože při snaze o lepší dotažení plastové zuby v plastové matce přeskakují a pak se ulamují, obrušují. Prostě to nejde pořádně uchytit.
Za další mně přijde celkem větší vůle mezi držákem a úchytem na řidítka, ale během jízdy jsem nemohl vyzkoušet, protože upnutí nedrží, je to nepoužitelné...
TopQ PopSocket Pink Donut 42865
Přidáno: 4. června 2023
(naposledy upraveno 4. června 2023)
Zakoupeno v ProMobily.cz
Výrobek barevně vůbec neodpovídá nabizenemu zboží
- Dobré těžiště
- Dva redukční vymezovací by měly padnout snad na každé řídítka, pokud to nejsou atypy.
- Viděl jsem už i modely, které měly na sobě integrované gumové kšandy, pak je to úplně na jistotu.
Zpracování vypadá dobře. Noha držáku není dlouhá, takže těžiště je optimální. Pokud máte telefon v silikonovém pouzdře, nemůže po dotažení vypadnout, když se uvolní, nevyklouzne jen tak. Pro použití bez pouzdra jsou v balení polštářky na patky, aby telefon neklouzal a neodíral se.
- ted po zkusenostech nevidim nic dobreho
- po par vyjezdech na kole praskl v nejslabsim miste drzaku
- reklamace u eD system a.s. Marianske Hory zamitnuta pro pry mechanicke poskozeni
- je to vysmech zakaznikovi s temer nepouzitym, ale prasklym drzakem a zrejme vzdy reknou pri problemu, ze je mechanicky poskozen, neresi se proc praskl
Je vyrobený z velmi křehkého plastu, jednoznacne vyrobni vada, kterou vam v eD systemu zamitnou! Rozbijete si akorat mobil padem z praskleho drzaku, coz bude jediny vysledek nakupu tohoto drzaku. Chcete riziko podstupovat? Dle me zkusenosti: Baseus armor NEBRAT ani nahodou!!!
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »