Nejnovější recenze ze sekce Držáky na mobily
- držák výborně drží mobil
- je malý, šikovný a praktický
- Jeden z nejlepších držáků
- universálnost
Doporučuji
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Karle, děkujeme Vám za hodnocení, jsme rádi, že jste s držákem spokojený. :-) Přejeme pěkný den.
Drží a nepřekáží ve ventilaci auta.
KRUGER & MATZ XT50
Karel Semerák
Přidáno: 7. července 2023
(naposledy upraveno 7. července 2023)
Zakoupeno v atoselektro.cz
- Kvalitní osvětlení silnice před kolem.
- Vestavěný "klakson".
- Propojení držáku s řidítky (samořezné minišroubky v plastu).
- Tlačítko "klaksonu" na kabelu.
- Pro dnešní rozměrné telefony (6" a více) musí být držák už hodně roztažený (což stěžuje manipulaci).
*** Mohu doporučit pouze těm, kteří zvládnou úpravu (níže) ****
1) POZOR!
Patka zásuvného spojení s paticí na řidítkách je k tělesu přístroje přišroubována dvěma miniaturními samořeznými šroubky v plastu. Toto je naprosto nedostatečné !!! Tyto šroubky se mi "vyškubly" už po několika kilometrech jízdy po asfaltové silnici. Držák i s telefonem jde poté k zemi (případně zůstane viset na kabelu od "klaksonu" a může skončit ve výpletu předního kola). Takové provedení je zcela nevhodné pro horská kola a neobstálo ani u mého silničního. Je třeba tyto šroubky odstranit, provrtat a nahradit metrickými s maticí na vnitřní straně (ideálně kovová destička se dvěma závity - je třeba pro ni ale vytvořit místo). Potom už je spojení spolehlivé ... :o))
2) Světlo kvalitně (tj. dostatečně intezivně a navíc také rovnoměrně) osvětluje prostor před kolem. Testoval jsem 4 další svítilny na kolo a tato obstála nejlépe.
3) Hlasitý bzučák v roli "klaksonu" se také může hodit. Za nešťastné řešení ale považuji "extérní" tlačítko propojené kabelem. V takovém případě nelze telefon, i s držákem, snadno sundat z řidítek a odnést. Proto jsem tlačítko na kabelu ihned odstranil a nahradil jej vestavěným tlačítkem (vedle toho, které spíná světlo) ...
Držák mobilu působí skutečně kvalitním dojmem.
Vzhledem k ceně dobrý, ale na větší mobil (t.j. těžší) to není úplně ideální. Těžiště je celkem vysoko a otřesy při jízdě na kole tomu nedělají dobře. Musí se to dost silně na řídítkách utáhnout.
- Není to plast
- Není to plast
- Rozměry
- Vypadá opravdu dobře
- Odnímatelný
- Pevně drží
- Přídržné plíšky v příslušenství
- Nastavitelný náklon, pevný kloub, drží ve zvolené poloze
Drží skutečně pevně a spolehlivě. Mám plíšek pouze vložen mezi zadní kryt a telefon, přesto i při poskakování po městských výmolech se telefon ani nehne. Přes přídržnou sílu není problém při sundavání mobilu, stále pevně drží na místě bez hnutí a tak jak byl nastaven. Uchycení ve větrací mřížce nijak neohýbá lamely, přesto drží skutečně až překvapivě pevně vzhledem k rozměrům. Naprostá spokojenost.
- je perfektní
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu.:-) Přejeme příjemný den.
výborně drží
- Prozatím nejlepší držák na kolo co jsem koupil!
1Mcz Bike Holder Spider Flexi 37619
Přidáno: 2. července 2023
(naposledy upraveno 2. července 2023)
Zakoupeno v Slevír.cz
OK.
- bezpečně drží telefon
- Lehký držák
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste s držákem spokojený. :-) Přejeme příjemný den.
- slouží dobře
- zatím nic
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu.:-) Přejeme Vám hezký den.
- fixováno za rohy takže snadný přístup k "horní liště"
- Skvělý design
- Polohovatelný
- Pevně drží a nepadá
- Držák má mít pogumované nožičky na držení telefonu, bohužel si tam člověk musí "gumu" nalepit sám, aspoň že "guma" je v balení
Splnil očekávání.
- jednoduchost montáže