Nejnovější recenze ze sekce Držáky na mobily
- drží
- telefon se snadno dává do držáku
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký den.
- Vhodný k montáži, kde je tenká deska
Otočné rameno s fixací úplně dobře nedrží (musí se stále fixovat v kloubu zmáčknutím) a ohybne prodloužení má horší pohyblivost. Výrobek je vhodnější pro statické stálé umístění.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký den.
- plech není dobře ošetřen
plech není dobře ošetřen
- Jednoduchý,ale funkční
- Pozor na rozměry rekefonu
ISO 8685 Držák pro mobil na řidítka motocyklu s nabíječkou
Přidáno: 24. dubna 2024
(naposledy upraveno 24. dubna 2024)
Zakoupeno v 1M.cz první mobilní
Už jsem ho vyzkoušet na moto a jediné co mi neuspokojilo že se mírně pootočí do strany ale to je jen úhel a dá se to přehlédnout. Takže není absolutně ve stejné pozici při upevnění třeba telefonu. Toť vše. Děkuji
- drží pevně, ne jako ty silikonové hrůzy. Objednal jsem hned druhý pro drahou polovičku. :D
- rychlé vyndání a upevnění telefonu
- pojistný silikonový pásek kdyby náhodou se telefon uvolnil z držáku
- cena výborná
- Návod je velmi stručný, chvíli jsem přemýšlel na co jsou ty červené bazmeky. Pak jsem se podíval na obrázek a došlo mi to :D
- cena / kvalita
- kvalitou provedení se může rovnat i držákům které jsou řádově několikanásobně dražší (čti cenově přepálené)
- v balení je vše potřebné
- jen pro řídítka s průměrem 31,8mm a menším
- nedá se dokoupit nalepovací adaptér
Kvalitně zpracovaný držák za velmi rozumné peníze, snad se časem neodlepí adaptér protože se nedá samostatně dokoupit. Mohla by se vyrábět i varianta pro MTB řídítka s průměrem 35mm, která jsou dnes čím dál rozšířenější.
Zboží je sice plastové, ale robustní a telefon nevypadne.
Všem doporučuji .
Používám pro upevnění telefonu/navigace na hrazdičce motorky. Perfektní zpracování i funkčnost, pouze plastové vložky určující průměr hrazdičky nebo zrcátka se protáčejí pod zatížením za jízdy i při plném dotažení. Vždy nalepím na hrazdičku chemoprenem kousek textilního brusného papíru, potom dobré. Možná by byly lepší vložky z tvrdé gumy, ne z plastu.
- perfektni provedeni, dela co ma
- kvalita
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení, jsme rádi, že jste s kvalitou držáku spokojený a přejeme příjemný den. :-)
Je to velmi praktická věc hlavně pro lidi s malou rukou a krátkými prsty. Záleží ale na jakém obale to budete lepit. Dcera má toto už rok na obale ze silikonu ( je měkčí) a na mém (pevnější silikon) vydržel asi měsíc. Nakonec přilepen klasickým lepidlem a drží.
- Jednoduchá montáž
- Bezpečně uchytí telefon
- Jednoduché uvolnění telefonu
Skvělé na systému Peak Design je fakt, že mechanismus aretace má jednoznačné polohy a nemůže se zaseknout v mezipoloze jako se mi to stávalo s konkurenčním produktem který se aretoval otočením o 90 stupňů.
Zacvaknu telefon a je uchyceno. Zmáčknu uvolňovací tlačítka a je venku.
OK
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme Vám hezký den. :)
OK
Pěkné zpracování, kvalitní materiál
- velikost
- stabilita
- vzhled
Mám v práci na tablet, když máme meeting a potřebuju u toho pracovat. Tablet ve stojánku drží. Nepadá nepřavažuje se. A je hezky udělaný. Doma používal syn když měli domácí výuku.
- snadné složení
- světlo
- uchycení na různá zařízení
Na natáčení reelsu je to skvělá sada. Telefon se dobře uchycuje a nastavuje. Lehce se složí. Světlo je dostatečné a dá se nastavovat. Je to kvalitně udělané. Všechno sedí jak má.
Doporučuji
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »