Nejnovější recenze ze sekce Držáky na mobily
- Kvalitní provedení, velká spokojenost.
Nevýhoda: rameno držáku se při doteku chvěje.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu. Přejeme pěkný den.
Prostřední kloub (kulatý) je dost volný a díky němu se v držáku třepe i telefon při sebemenším dotyku.
Je poněkud nepohodlné měnit pozice povolováním a utahováním plastových částí.
Čelisti na telefon/tablet obsahují díry takže, neblokují reproduktor telefonu a stejně tak se skrz ně dá protáhnout napájecí kabel.
Účel to splnilo, ale asi bych si představoval lepší kvalitu konstrukce.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud se Vám zdá, že je prostřední kloub příliš volný, zašlete nám prosím video na náš WhatsApp, nebo Facebook, rádi Vám pomůžeme. Přejeme hezký den.:-)
Opravdu slouží svému účelu. Flexibilní. Mobil drží jak má i při agresivnější jízdě.
Vše O.K.
- Telefon se lépe drží
- Ring se po par měsících rozbil
- Příliš tuhý mechanismus zamykání do krytu.
- Vystupuje z krytu. Quad lock je lépe vyřešen.
- Musí se před použitím magsafe nabíjení odepnout
Perfektní a pěkný stojánek
- po všech stránkách kvalita
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu, těší nás, že jste s držákem spokojený. :-) Přejeme Vám hezký zbytek dne.
- praktické příslušenství k mobilnímu telefonu, funguje jak má
- Kvalitní kovové provedení
- Pevný úchop.
- Nemožnost nastavení rozteče bočních opěrek. U malého telefonu přesně trefí vypínač.
- Ostré hrany úchopu při dotažení poškodí pouzdro telefonu. Doporučuji silikonový kryt.
- Krátké boční úchop. Nelze použít s koženým pouzdrem natož s bateriový.
Mylná nebo nepřesná informace v popisu výrobku: "Univerzální stojan MISURA ME19 SILVER pro všechny mobily i hodinky" !!! Tento stojan je pouze pro hodinky iWatch nikoli pro všechny hodinky. Nabíjecí kolečko jiných typů hodinek se nevejde do otvoru elastického držáku.
Noha je plastová
- Neudrží ani středně lehký mobil
- Lepší plasty jsem viděl i v kinder vajíčku
- Super držák na kolo, sedí pevně.
- Jednoduchá montáž a přicvaknutí mobilu.
Zatím z nejlepších držáků mobilu, co jsem na kole měl.
- Poměrně robustní zpracování, ve většině pozic perfektní stojan
- Trochu zpracování, doplňkové packy nemám u svého kusu úplně v rovině, ale dá se silou doladit.... :-D
- Doplňkové pacičky mají na mě malou hranu a bojím se, že zařízení by z nich mohlo vyskočit, iPad na výšku s nabíječkou už mám strach na nich nechat
- Na největší záklon už mám taky malinko bojím, aby mi zařízení nelehlo, taky drží za krajíček, ale zatím v pohodě, uvidíme jestli se to nevychodí
Používám pouze pro iPad v pozici úplně postavený na šířku, a úplně zakloněné na výšku, v těchto pozicích je pro moje využití zatím super. Zkoušel jsem i telefon a v pohodě.
- velmi praktické
- stabilita
- Poměrně dobře nabíjí i při puštěné navigaci
- Sofistikované uchycení telefonu
- Při vypnutí motoru se samovolně neotevře
- Uchycení do větrací mřížky v pořádku
- Velmi dobrý poměr cena výkon
- Telefon drží i při otřesech vozu, přejetí nerovnosti na vozovce a i v prudké zatáčce
- Zatím velká spokojenost
Skvělé řešení pro uchycení founu na kolo i na moto...
- Přesné, víceúčelové, praktické, pevné
- Drahé
- Dobře drží rozevřený a neklouže.
- Rozevření pouze na úhel 100*. Hůř se mi na něm píše. (jenom můj názor)
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »