Nejnovější recenze ze sekce Držáky na mobily
- 6" telefon se vejde i v pouzdře
- Snadná rotace
- Na madlu od kočárku drží
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, těší nás Vaše spokojenost. :-) Přejeme hezký den.
Mám Sony ZX 2 , což je mobil se zaoblenou zadní části mobilu a tudíž je o něco silnější, než jsou uvedeny rozměry.Tuším 1,2 cm .Díky pružnosti čtyř ramen mobil v pohodě upevním a zajistím v těle držáku, který se zdá být pevný.Ještě jsem ho teda netestoval při jízdě, ale myslím, že splní má očekávání.Mobil jsem kupoval na základě recenzí .které jsou kladné.
- Má pevnou fixaci do větrací mřížky,kdy se úchty dané do mřížky (jsou zevnitř pogumované) k sobě přitahují za pomocí matice.
- Samotný držák telefonu je na otočném kloubu,takže lze mobil nastavit do ideální polohy,a tuto polohu zafiksovat pomocí druhé matky.
Všechno v pořádku.
Jak můžete prodávat zboží bez českého návodu?
- je dlouhý
- přidelává se na stůl
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu :-) Přejeme příjemný den.
Skladné
- Kvalitní zpracování, zajímavý design.
- Kvalitní zpracování, nápaditý design.
- Super, drží i v horku, je stabilní a perfektně drží mobil
žádná
- Kvalitní produkt
dobře drží
Reakce značky FIXED
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení a zpětnou vazbu :-) Přejeme příjemný den.
- Kvalitní držák na kolo
- Pevný, i v horším terénu se telefon ani nehne
Držák bych si rozhodně koupil znovu a plánuji pořídit další do auta a na motorku. Ze začátku je těžší zacvaknout telefon do držáku, ale jde jen o správný grif. Trochu dražší, ale rozhodně se vyplatí.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Jednoduché, pevné a účelné
- nastavení ve všech směrech
- Držátko splňuje očekávání, samolepící fólie drží a nic se nerozpadá.
- funkčnost
- jednoduchost
- plastové kolečko na pevné dotažení má poměrně ostré zuby, což může při častém dotahování způsobit otlaky na prstech
Držák je funkční dle očekávání, jednoduchá montáž na řidítka kola, i vložení a vyjmutí telefonu (přes tlačítko na zadní straně), pevné dotažení kolečkem. Pro lehčí terén stačí použít jen tlačítko na rychlé uvolnění / upevnění.
Plocha pod telefonem je opatřena měkkou vložkou (musíte si nalepit sami).
Otočný kloub umožňuje dostatečný rozsah natočení a naklonění.
Upevnění je robustní v běžném terénu. Extrémní podmínky jsem neověřoval.
- Rychlé doručení. Snadná manipulace s držákem. Dobře drží. Děti jsou spokojené a já také
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »